Noul model de iarna de la Continental, Winter Contact TS850

Continental a eliberat o declaratie de presa anuntand scoaterea pe piata a noului model pentru iarna, Continental Winter Conatct TS850.

Acesta este un model nou de la Continental destinat masinilor compacte si medii. Se caracterizeaza prin faptul ca impune noi standarde si masuri in materie de siguranta in conditii de zapada si gheata.

Continental declara ca acesta se comporta chiar mai bine pe drumuri ude si manevrabilitatea lui Winter Contact TS850 primeaza chiar si pe drumuri uscate. Rezistenta la rulare este una foarte mica iar performantele de economicitate sunt desavarsite.

Noile tehnologii folosite in conceperea acestui model constau in:

  • noul design directional la care inginerii au tinut sa adauge cat mai multe muchii posibil. Ca si rezultat anvelopa este capabila de aderenta foarte buna in conditii de gheata si zapada. Aranjarea blocurilor de pe banda de rulare asigura cu 10% mai multa aderenta la porniri si franari si cu 20% mai multa precizie in curbe.
  • designul unic  al peretelui lateral ajuta la manevrabilitatea pe drumuri uscate. Ca acest model sa se deosebeasca de predecesorul a fost necesar ca si conturul acestuia sa fie mai rigid. Acest lucru a fost obtinut prin diminuarea dimensiunilor peretilor laterali si obtinerea unui contur special destinat anvelopelor tip “flat”. Ca si rezultat, fortele sunt transmise mai rapid dinspre jante spre anvelopa si astfel vehiculul reactioneaza mai prompt.

structura peretilor laterali este baza pentru reducerea rezistentei la rulare. Inginerii de la Continental au dat foarte mare atentie in conceperea peretilor laterali pentru acest model. Ei au modificat partile structurale ale acestora pentru a diminua procentul de deformare al anvelopei. Ina celasi timp ei au folosit si un compus pe baza de carbon pentru a preveni deformarea. Drept rezultat s-a constatat o reducere a rezistentei la rulare cu 10% decat modelul predecesor.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Anvelope, Anvelope pentru iarna și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s