Unul dintre modelele noi pentru iarna de la Michelin, Michelin Latitude Alpin LA2

Noile anvelope de la Michelin reunesc tehnologii inovative pentru performante de exceptie in orice conditii de iarna. Printre aceste tehnologii mai notabile sunt:

1. Tehnologia “StabiliGrip”: consta in canelurile adanci proiectate in trei dimensiuni la unghiuri variabile ce permit cresterea aderentei, ruperea peliculei de apa pentru ca anvelopa sa ramana in contact numai cu solul uscat, rigiditate crescuta in blocurile de cauciuc. Beneficiile acestei tehnologii sunt aderenta sporita si precizia ridicata.

2. Tehnologia “Helio Compound 3G”:  foloseste o noua mixtura de cauciuc bazata pe siliciu, folosind si ulei de floarea soarelui.

3. Tehnologia “Onduleaza si Flexeaza”: aceasta permite o aderenta desavarsita pe drumurile de iarna si o precizie sporita in curbe. Beneficiile acestui produs nu sunt numai de natura tehnica, compusii folositi in realizarea lor si designul unic ajutand si la o economie de carburant. Printre marii producatori de anvelope, Michelin se afla pe primul loc in materie de produse ce promoveaza economicitatea de carburant. In functie de dimensiuni, indici de sarcina si de viteza nivelul de zgomot produs de noul model de anvelopa Michelin Latitude Alpin 2 este intre 72dB si 75dB. Compusul de cauciuc flexibil ramane astfel, flexibil, chiar si la temperaturi foarte scazute permitand o aderenta foarte buna pe drumurile ude si acoperite cu gheata. Michelin promite ca si in situatiile in care autovehiculul este incarcat la maximum anvelopele vor avea aceleasi caracteristici excelente, facand astfel condusul mai sigur si mai usor.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Anvelope, Anvelope pentru iarna și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s